Följ oss på LinkedInKontakta ossOptiska NyheterBli kund

Mediakonverterare

Fristående eller chassianslutna mediakonverterare från Pro Optix

Pro Optix erbjuder ett brett sortiment av mediakonverterare för fristående eller chassibaserade lösningar, både för vanliga mer kommersiella eller mer industriella användningsområden. Protokoll som stöds är: Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, 10 Gigabit Ethernet, 40 Gigabit Ethernet, 100 Gigabit Ethernet, Fiber channel, Power over Ethernet med fler. Mediakonverterare (fiberomvandlare) kan fås både med fast port SC eller SFP-slot för SFP (LC). Skulle du inte finna det du är ute efter på vår kundportal så kontakta Pro Optix-teamet så hjälper vi dig vidare.

 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 60KM, TX1550nm/RX1310nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-U där TX är 1550nm och RX är 1310nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806A60 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80X-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • Managed 10G/5G/2,5G/1G/100Base-T to 2 port 10G/1GBase-X SFP+

  Planets XT-925A högpresterande mediaomvandlare förbättrar nätverksanslutningen och ger fina inställningsmöjligheter. Det är den första 10G-medieomvandlaren i branschen med fristående och säker management, vilket gör den till det bästa alternativet för fjärrhantering och övervakning för företag, stadsnät och telekom. XT-905A möjliggör hantering via ett intuitivt webbgränssnitt, kommandoradsgränssnitt (CLI) och SNMP-protokoll, vilket möjliggör enkel övervakning och konfiguration av omvandlaren var som helst.

  10GBASE-T och 10GBASE-X SFP Dual Media Interfaces för applikationer med diversifierad bandbredd

  XT-925A kan nå hastigheter på upp till 10 Gbps över koppar- eller fiberoptiska kablar, vilket avsevärt förbättrar prestandan för stora dataöverföringar. Dess inbyggda 10GBASE-T koppargränssnitt har 5-hastighets auto-negotiation (10G/5G/2.5G/1G/100) och kan överföra data med 10Gbps över befintliga Cat6A/Cat7 UTP-kablar, vilket eliminerar behovet av dyra uppgraderingar.

  Redundant ring, snabb återställning för kritiska nätverkstillämpningar

  XT-925A stöder mjukvarubaserad redundant ringteknologi och har en snabb självåterställningsförmåga för att förhindra avbrott och externa intrång. Den innehåller avancerad ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)-teknik, vilket säkerställer snabb självåterställning i ringnätverk. Med denna avancerade funktion kan återställningstiden för datalänken vara så snabb som 500 ms.

  Två fiberoptiska portar - Dubbla utbyggnadsavståndet

  XT-925A erbjuder två 10G fiberportar, som kan användas för singelmode och multimode-konvertering, samt för konvertering mellan PON och Ethernet. Eftersom båda portarna är fiberoptiska kan överföringsavståndet nå upp till 120 km i båda ändarna, vilket avsevärt utökar servicetäckningen.

  Effektiv trafikkontroll

  Mediakonverteraren XT-925A har avancerade QoS-funktioner och robusta trafikhanteringsfunktioner, vilket optimerar leveransen av data-, röst- och videolösningar på högsta nivå. Dess funktioner inkluderar broadcast/multicast/unicast stormkontroll, bandbreddskontroll per port och 802.1p CoS/DSCP/IP Precedence QoS-prioritet och anmärkning. Dessa funktioner garanterar optimal prestanda för VoIP- och videoströmöverföring, vilket maximerar utnyttjandet av uppdelade nätverksresurser för företag.

  2 År
 • Managed 2-port 10G/1GBase-X SFP+

  Managed 2-port 10G/5G/2,5G/1G/100Base-X SFP

  Planets XT-9X5A högpresterande mediaomvandlare förbättrar nätverksanslutningen och ger fina inställningsmöjligheter. Det är den första 10G-medieomvandlaren i branschen med fristående och säker management, vilket gör den till det bästa alternativet för fjärrhantering och övervakning för företag, stadsnät och telekom. XT-905A möjliggör hantering via ett intuitivt webbgränssnitt, kommandoradsgränssnitt (CLI) och SNMP-protokoll, vilket möjliggör enkel övervakning och konfiguration av omvandlaren var som helst.

  10GBASE-T och 10GBASE-X SFP Dual Media Interfaces för applikationer med diversifierad bandbredd

  XT-9X5A kan nå hastigheter på upp till 10 Gbps över koppar- eller fiberoptiska kablar, vilket avsevärt förbättrar prestandan för stora dataöverföringar. Dess inbyggda 10GBASE-T koppargränssnitt har 5-hastighets auto-negotiation (10G/5G/2.5G/1G/100) och kan överföra data med 10Gbps över befintliga Cat6A/Cat7 UTP-kablar, vilket eliminerar behovet av dyra uppgraderingar.

  Redundant ring, snabb återställning för kritiska nätverkstillämpningar

  XT-9X5A stöder mjukvarubaserad redundant ringteknologi och har en snabb självåterställningsförmåga för att förhindra avbrott och externa intrång. Den innehåller avancerad ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)-teknik, vilket säkerställer snabb självåterställning i ringnätverk. Med denna avancerade funktion kan återställningstiden för datalänken vara så snabb som 500 ms.

  Effektiv trafikkontroll

  Mediakonverteraren XT-905A har avancerade QoS-funktioner och robusta trafikhanteringsfunktioner, vilket optimerar leveransen av data-, röst- och videolösningar på högsta nivå. Dess funktioner inkluderar broadcast/multicast/unicast stormkontroll, bandbreddskontroll per port och 802.1p CoS/DSCP/IP Precedence QoS-prioritet och anmärkning. Dessa funktioner garanterar optimal prestanda för VoIP- och videoströmöverföring, vilket maximerar utnyttjandet av uppdelade nätverksresurser för företag.

  2 År
 • Managed 10G/5G/2,5G/1G/100Base-T to 1 port 10G/1GBase-X SFP+

  Managed 10G/5G/2,5G/1G/100Base-T to 1 port 10G/1GBase-X SFP+

  Planets XT-905A högpresterande mediaomvandlare förbättrar nätverksanslutningen och ger fina inställningsmöjligheter. Det är den första 10G-medieomvandlaren i branschen med fristående och säker management, vilket gör den till det bästa alternativet för fjärrhantering och övervakning för företag, stadsnät och telekom. XT-905A möjliggör hantering via ett intuitivt webbgränssnitt, kommandoradsgränssnitt (CLI) och SNMP-protokoll, vilket möjliggör enkel övervakning och konfiguration av omvandlaren var som helst.

  10GBASE-T och 10GBASE-X SFP Dual Media Interfaces för applikationer med diversifierad bandbredd

  XT-905A kan nå hastigheter på upp till 10 Gbps över koppar- eller fiberoptiska kablar, vilket avsevärt förbättrar prestandan för stora dataöverföringar. Dess inbyggda 10GBASE-T koppargränssnitt har 5-hastighets auto-negotiation (10G/5G/2.5G/1G/100) och kan överföra data med 10Gbps över befintliga Cat6A/Cat7 UTP-kablar, vilket eliminerar behovet av dyra uppgraderingar.

  Redundant ring, snabb återställning för kritiska nätverkstillämpningar

  XT-905A stöder mjukvarubaserad redundant ringteknologi och har en snabb självåterställningsförmåga för att förhindra avbrott och externa intrång. Den innehåller avancerad ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)-teknik, vilket säkerställer snabb självåterställning i ringnätverk. Med denna avancerade funktion kan återställningstiden för datalänken vara så snabb som 500 ms.

  Effektiv trafikkontroll

  Mediakonverteraren XT-905A har avancerade QoS-funktioner och robusta trafikhanteringsfunktioner, vilket optimerar leveransen av data-, röst- och videolösningar på högsta nivå. Dess funktioner inkluderar broadcast/multicast/unicast stormkontroll, bandbreddskontroll per port och 802.1p CoS/DSCP/IP Precedence QoS-prioritet och anmärkning. Dessa funktioner garanterar optimal prestanda för VoIP- och videoströmöverföring, vilket maximerar utnyttjandet av uppdelade nätverksresurser för företag.

  2 År
 • PoE+ PD 802.3at 10/100/1000BASE-T to 100/1000BASE-X SFP

  GT-805A-PD är en 802.3at PoE+ PD 10/100/1000BASE-T till 100/1000BASE-X SFP-mediekonverterare som erbjuder en bekväm och kostnadseffektiv lösning för 802.3af/at/bt PoE-ströminjektion. Till skillnad från tidigare modeller i PLANETs mediekonverterarserie, som behöver strömförsörjning via en DC-adapter, kan GT-805A-PD få ström direkt från olika IEEE 802.3at/bt PoE PSE-enheter.

  GT-805A-PD har två typer av ströminmatningssystem (IEEE 802.3af/at/bt 48V~54V DC in-line-ström och valfri 5V DC-inmatning) som kan integreras i kundens nätverk för att förbättra systemets tillförlitlighet och upptid. Valet av ströminmatning beror på den specifika Ethernet-miljön och huruvida GT-805A-PD används som en PoE PD-mediekonverterare eller som en vanlig Gigabit-mediekonverterare med valfri 5V DC-inmatning.

  GT-805A-PD erbjuder även auto MDI/MDI-X på TP-porten och en DIP-switch för att konfigurera funktionen Link Fault Passthrough (LFP). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF) och Link Loss Return (LLR), vilka omedelbart kan varna administratörer om problem.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 40KM, TX1550/RX1310nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-U där TX är 15500nm och RX är 1310nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806A40 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80X-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 40KM, TX1310/RX1550nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-U där TX är 1310nm och RX är 1550nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806B40 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80X-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • Managed 10/100/1000Base-T to 100/1000Base SFP

  Planet Managed Media Converter 10/100/1000Base-T to 100/1000Base SFP EU

  Fjärrstyrd Gigabit Converter

  PLANET GT-915A 10/100/1000BASE-T till 100/1000BASE-X Managed Media Converter är utvecklad för att möta den mer krävande efterfrågan av nätverksapplikationer men den kommer med den enkla Plug and Play-funktionen. GT-915A tillhandahåller alla typer av 10/100/1000 Mbps Ethernet-media på RJ45-porten och erbjuder mycket stabil Gigabit SFP-fiberprestanda. Den stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 100/1000BASE-X Ethernet, som inkluderar SFP-plats med singelmode- eller multimode efter behov. Ethernet-signalen gör att tre typer av segment kan anslutas enkelt, effektivt och billigt.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner

  GT-915A har automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och inbyggd Link Fault Pass-through-funktion (LFP). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF) och Link Loss Return (LLR), som båda omedelbart kan larma administratörer problemet med länken och tillhandahålla effektiv lösning för att övervaka nätet.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-sidan förlorar länken, kommer omvandlarens fiberport att koppla ifrån.
  LLR innebär att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och fiberlinjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiberport också att koppla ifrån.
  Därför stöder GT-915A i hög grad administratörerna att hantera nätverket effektivt.

  GT-915A kommer med förbättrad säkerhet för att avvärja cyberhot och cyberattacker. Den stöder protokollen SSHv2, TLSv1.2 och SNMPv3 för att ge ett starkt skydd mot avancerade hot.

  Användarvänligt och centraliserat webbhanteringsgränssnitt

  För effektiv hantering är GT-915A utrustad med ett fjärranslutet webb-/SNMP-gränssnitt. Med sin inbyggda webbaserade hantering fungerar PLANET GT-915A som en lättanvänd, plattformsoberoende enhet. GT-915A stöder också standard SNMP (Simple Network Management Protocol) och kan hanteras via vilken standardbaserad hanteringsprogramvara som helst.

  Enheten kan användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R) för en central placering.

  2 År
 • 7-Slot 10" Media Converter Chassis

  PLANET MC-700 erbjuder 7 platser i ett 10” rack vilket sparar utrymme för fiberoptisk kabeldragning samtidigt som det underlättar underhåll av mediekonvertering. Det möjliggör anslutning av upp till sju PLANET Ethernet-, Fast Ethernet-, Gigabit Ethernet- eller VDSL2-konverterare i ett chassi. En inbyggd fläkt finns för systemkylning och dess status kan övervakas genom LED-indikatorerna i MC-700.

  Plug and Play / Flexibel installation
  MC-700 erbjuder en flexibel och skalbar lösning för installation av mediekonverterare. Det finns en oberoende strömförsörjning i varje plats i MC-700, så att vilken konverterare som helst kan vara hot-swappable utan att orsaka avbrott för andra konverterare. Mediekonverterarna kan anslutas och användas när som helst.

  Varje plats i MC-700 kan utrustas med vilken som helst av PLANETs mediekonverterarserier, FT, GT, VC-20x och ICS-serierna, för att tillhandahålla mediekonvertering mellan fiberoptik, telefonledning och seriella till kopparlinjer.

  2 År
 • Mini SFP+/SFP+ 10G Media Converter

  Mini SFP+/RJ45 10G Media Converter

 • Mini SFP+/RJ45 10G Media Converter

 • PoE 802.3af 10/100Base-TX to 100Base-FX MM 1310nm 2km

  Planet Media Converter 802.3af PoE 10/100Base-TX to 100Base-FX Multimode 2km 1310 nm, (SC), EU

  Mer än en fibermediakonverterare -- en Power over Ethernet-injektor också

  Den bästa datalänken och strömkällan för nätverksutrustning med lång räckvidd
  PLANET FTP-80x-serien är idealisk för distribution av fjärrnätverksutrustning, med två nätverkstekniker:
  - Mediekonvertering: 100Base-FX till 10/100Base-TX
  - Power over Ethernet: Power Sourcing Equipment (PSE), PoE-injektor

  FTP-80x tillhandahåller både PoE och fiberoptiska gränssnitt och är idealisk för tjänsteleverantörer, campus och offentliga områden som behöver distribuera PoE för trådlösa åtkomstpunkter, IP-baserade övervakningskameror eller IP-telefoner på alla platser enkelt, effektivt och kostnadseffektivt .

  PoE optimerar installationen och energihanteringen av nätverksenheter
  IEEE 802.3af-kapaciteten hos FTP-80x minskar installationskostnaderna för många nya nätverksproduktivitetsenheter. Som en IEEE 802.3af Power over Ethernet-injektor ger FTP-80x DC 48V spänning via Ethernet-kablar. Den tillåter den tvinnade parkabeln mellan FTP-80x och IEEE 802.3af-kompatibel PD (Powered Device) eller PoE Splitter (som POE-151S-5V / 12V) att överföra data och ström samtidigt.

  Fiberoptisk länkkapacitet utökar utbudet av nätverksinstallationer

  Fördel med kombinerad PoE och mediakonvertering
  Med data, lång räckviddsfiberkapacitet och PoE från en enhet, kommer FTP-80x att minska kablar och eliminera behovet av dedikerade eluttag på väggen, taket eller någon oåtkomlig plats. Det befriar IP-säkerhetskameran och den trådlösa AP-utbyggnaden från hinderr på grund av strömuttagsplatser. Ström- och data är integrerad i en enhet och levereras över en enda kabel, vilket eliminerar kostnader för ytterligare AC-ledningar och minskar installationstiden.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base-SX 220/550m

  GT-802 tillhandahåller flexibiliteten med autosense hos RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda.

  PLANET GT-802, GT-802S, GT-802S40, GT-806S60, GT-805A och GT-806A/B-mediaomvandlare stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-SX/LX-nätverk. Det finns SC/SFP/WDM-kontakter med single-mode eller multi-mode media efter behov. Ethernet-signalen gör att tre typer av segment kan anslutas enkelt, effektivt och billigt.

  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR och kan omedelbart larma administratörer vid problem med länken och på så vis tillhandahålla effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan aktivera eller inaktivera LFP-funktionen.

  - LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen tappar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla från överföringslänken.

  - LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla från överföringslänken.

  - Båda kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och ge effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  - GT-80X serien kan användas som standalone eller i chassi där men centraliserar flera enheter.

  2 År
 • PoE 802.3af 10/100TX - 100Base-FX (SC) Single Mode Fiber Converter - 15KM, EU

  Mer än en fibermediakonverterare - En Power over Ethernet-injektor också

  Den bästa datalänken och strömkällan för nätverksutrustning med lång räckvidd
  PLANET FTP-80x-serien är idealisk för distribution av fjärrnätverksutrustning, med två nätverkstekniker:
  - Mediekonvertering: 100Base-FX till 10/100Base-TX
  - Power over Ethernet: Power Sourcing Equipment (PSE), PoE-injektor

  FTP-80x tillhandahåller både PoE och fiberoptiska gränssnitt och är idealisk för tjänsteleverantörer, campus och offentliga områden som behöver distribuera PoE för trådlösa åtkomstpunkter, IP-baserade övervakningskameror eller IP-telefoner på alla platser enkelt, effektivt och kostnadseffektivt .

  PoE optimerar installationen och energihanteringen av nätverksenheter
  IEEE 802.3af-kapaciteten hos FTP-80x minskar installationskostnaderna för många nya nätverksproduktivitetsenheter. Som en IEEE 802.3af Power over Ethernet-injektor ger FTP-80x DC 48V spänning via Ethernet-kablar. Den tillåter den tvinnade parkabeln mellan FTP-80x och IEEE 802.3af-kompatibel PD (Powered Device) eller PoE Splitter (som POE-151S-5V / 12V) att överföra data och ström samtidigt.

  Fiberoptisk länkkapacitet utökar utbudet av nätverksinstallationer

  Fördel med kombinerad PoE och mediakonvertering
  Med data, lång räckviddsfiberkapacitet och PoE från en enhet, kommer FTP-80x att minska kablar och eliminera behovet av dedikerade eluttag på väggen, taket eller någon oåtkomlig plats. Det befriar IP-säkerhetskameran och den trådlösa AP-utbyggnaden från hinder på grund av strömuttagsplatser. Ström- och data är integrerad i en enhet och levereras över en enda kabel, vilket eliminerar kostnader för ytterligare AC-ledningar och minskar installationstiden.

  2 År
 • PoE 802.3af/at 10/100/1000Base-T to 100/1000Base SFP, EU

  GTP-80x-serien - Den bästa data- och strömförsörjningslösningen

  Eftersom fler och fler PoE-drivna enheter behöver högre effekttillförsel och långdistansöverföring, är PLANET GTP-80x PoE Media Converter-serien designad för att göra jobbet. Med IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus-tekniken tillämpad ger GTP-80x-serien följande nyckelfunktioner:

  - IEEE 802.3af/IEEE 802.3at PoE+ enligt standard
  - Stöder maximalt 30 watt uteffekt
  - 1000BASE-T-porten stöder 10/100/1000 Mbps i full-duplex-läge
  - 100/1000 Mbps fiberoptiskt stöd gör att du kananvända SFP:er för Fast Ethernet eller Giga Ethernet

  GTP-80x-serien är en enports, endspan IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus Media Converter designad speciellt för att möta den växande efterfrågan på nätverksutrustning med högre effekt som krävs som PTZ (pan, tilt & zoom) nätverkskameror, PTZ speed dome-kameror, VoIP-telefoner med pekskärm i färg, flerkanaliga trådlösa LAN-åtkomstpunkter och andra nätverksenheter som behöver högre effekt för att fungera normalt. GTP-80x IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus Media Converter-serien är en idealisk lösning för att leverera data och ström till nätverksenheter direkt via RJ45-gränssnittet utan att behöva installera extra eluttag och elektriska kablar.

  2 År
 • 10/100/1000T to 2 x 100/1000Base SFP, EU

  Planets GT-1205A Gigabit SFP Mediakonverterare tillhandahåller förutom den sedvanliga TX-porten (RJ45), dubbla SFP-platser och accepterar både 100FX eller 1000X SFP-moduler!

  Justerbar DIP-switch för 100FX eller 1000X SFP-modulval

  Via den inbyggda DIP-switchen på bakpanelen kan GT-1205A konfigureras som stöder 100BASE-FX SFP-modul eller 1000BASE-X SFP-modul på sina dubbla SFP-platser.

  Justerbart 3-portars switchläge eller 2 fiberportars redundant läge

  Via den inbyggda DIP-switchen kan GT-1205A konfigureras som 3-ports Ethernet-switch eller 2-ports redundant mediakonverterare. I 3-ports switch-läget kan GT-1205A arbeta i Store-and-Forward-funktionalitet. När enheten är i 2-ports redundant läge, ger den snabb fiberredundans av länk vilket passar mycket kritiska tillämpningar. Det redundanta läget stöder också automatisk återställning. Om målporten för ett paket är nere, kommer enheten att vidarebefordra paketet till den andra porten.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 60KM, TX1310nm/RX1550nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-U där TX är 1310nm och RX är 1550nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806B60 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80X-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 15KM, TX1550/RX1310nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-D där TX är 1550nm och RX är 1310nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806A15 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80X-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 1000Base Bi-directional, 15KM, TX1310/RX1550nm.

  Planets mediaomvandlare GT-806A/B ger flexibiliteten med 10/100/1000 Mbps Ethernet Media via RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda. denna enhet stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-BX-U där TX är 1310nm och RX är 1550nm. För att få en komplett länk så ansluter du GT-806B15 i andra änden eller motsvarande optik från Pro Optix.

  Förbättrade smarta hanteringsfunktioner
  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och tillhandahålla en effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan inaktivera eller aktivera LFP-funktionen.

  LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen förlorar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla ifrån.
  LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och där fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fibersida att koppla ifrån överföringslänken Båda scenariona resulterar i att optiken inte står och lyser i onödan. Enheten kan omedelbart larma administratörer problemet med länken och på så vis ge en effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  Enkel installation

  GT-80x-serien gör det enkelt att ansluta. Antingen kan enheten användas fristående eller användas tillsammans med andra enheter i ett av Planets chassin (MC-700/MC1500/MC1500R/MC1500R48) för en central placering.

  2 År
 • MEDIA CONVERTER- USB2.0 to 100Base-FX Ethernet MM LC 20km

  2 År
 • 10G/5G/2.5G/1G/100M Copper to 10GBASE-X SFP+ Media Converter

  Flexibel och pålitlig lösning för nätverkförlängning mellan fiber och koppar

  PLANET XT-705A Media Converter är utrustad med en kopparport (RJ45) 10G/5G/2.5G/1G/100BASE-T och en 10GBASE-X SFP+ plats. Den stöder 10Gigabit Ethernet-mediakonvertering från koppar 10GBASE-T till fiber multi-mode eller single-mode, med 10GBASE-SR eller 10GBASE-LR SFP+ transceiver installerad i SFP+ kortplatsen för att utöka avstånden till servrar, switchar och patchpaneler. Avståndet kan utökas från 300 meter (multimode) till upp till 60 kilometer (singlemode). De är designade för användning i nätverksmiljöer där den ultrahöga bandbredden som tillhandahålls av 10Gigabit Ethernet krävs, till exempel datacenter cloud computing, företagsstamnät, campusnätverk och operatörsinfrastruktur för stadsnät.

  Högpresterande 10 Gbps Ethernet-kapacitet

  XT-705A erbjuder överföringsprestanda utan risk för paketförlust. Enhetens höga datagenomströmning gör den idealisk för de flesta Gigabit-miljöer. Med en intern kapacitet på 20 Gbps, 16K jumbo-frame-funktion och stöd för automatisk förhandling i sin 10 Gigabit-port, kan XT-705A hantera extremt stora mängder dataöverföring i en säker topologi.

  - XT-705A som använder den avancerade chipteknologin har den energisparande funktionen som ger en låg strömförbrukning på endast 3,75 watt när den är i full drift.

  - Kan enkelt installeras som en fristående enhet på vägg eller DIN-skena, men också sättas i chassi

  2 År
 • 10/100/1000Base-T to 100/1000Base-SFP, EU

  GT-802x tillhandahåller flexibiliteten med autosense hos RJ45-porten och mycket stabil Gigabit-fiberprestanda.

  PLANET GT-802, GT-802S, GT-802S40, GT-806S60, GT-805A och GT-806A/B-mediaomvandlare stöder konvertering mellan 10/100/1000BASE-T och 1000BASE-SX/LX-nätverk. Det finns SC/SFP/WDM-kontakter med single-mode eller multi-mode media efter behov. Ethernet-signalen gör att tre typer av segment kan anslutas enkelt, effektivt och billigt.

  GT-80x-serien tillhandahåller automatisk MDI/MDI-X på sin TP-port och DIP-switchen för att konfigurera LFP-funktionen (Link Fault Passthrough). LFP-funktionen inkluderar Link Loss Carry Forward (LLCF)/Link Loss Return (LLR). LLCF/LLR och kan omedelbart larma administratörer vid problem med länken och på så vis tillhandahålla effektiv lösning för att övervaka nätverket. DIP-switchen kan aktivera eller inaktivera LFP-funktionen.

  - LLCF betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och TP-linjen tappar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla från överföringslänken.

  - LLR (Link Loss Return) betyder att när en enhet som är ansluten till omvandlaren och fiberlinjen tappar länken, kommer omvandlarens fiber att koppla från överföringslänken.

  - Båda kan omedelbart larma administratörer problemet med länkmediet och ge effektiv lösning för att övervaka nätverket.

  - GT-80X serien kan användas som standalone eller i chassi där men centraliserar flera enheter.

  2 År
 • TRANSCEIVER- 10BASE-T TO AUI TRANSCEIVER

  TRANSCEIVER- 10BASET TO AUI TRANSCEIVER

  2 År
 • 10/100/1000BASETX TO 1000BASE SFP

  2 År
Visar 1 - 24 av 29 artiklar